Benzer Ürünler
Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı
Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı
Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı
Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı
Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı

Kmix Mutfak Şefi-Kırmızı (KMX750RD)

Marka : KENWOOD
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺24.990,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺19.990,00(KDV Dahil)
Barkod : 5011423190198
₺4.597,70 'den başlayan taksitlerle
:

Kenwood KMX750 kMix Standlı Mixer Krem
1000W Motor Gücü
En zorlu hamurları bile kolaylıkla yoğurabilir.
Aparatlar
kMix K Karıştırıcı
kMix Hamur Kancası
kMix Çırpıcı
5Litrelik Paslanmaz Çelik Kap
Sıçratma önleyici Kapak
Makine çalışırken malzeme eklemenizi sağlayan özel besleme bölümü.
Yavaş Hız Modu
Akıllı Hız Kontrolü
Hız seviyesini arttırırken malzemelerin en uygun şekilde karışması ve dökülmemesi için akıllı hızlanma özelliği
Arttırılmış Güvenlik Özelliği
kMix in karıştırma kafası yanlışlıkla kaldırıldığında otomatik olarak durur.

Yemek hazırlarken hız kazanabilmek için Kenwood KMX750 kMix Standlı Mixer Krem ürününü kullanmaya başlayabilir, vakit yönetimi konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Stantlı şekilde dizayn edilmiş olan bu ürün, mutfak tezgâhınıza güvenli bir biçimde yerleştirebilmeniz için uygun bir yapıya sahiptir. Hafif olmasıyla da kullanım avantajı yaratan mikser, tezgâhınızdaki farklı noktalara rahatça taşıyabilmeniz için uygundur. Ürünün uzun kablosundan yararlanarak priz bağlantısını oluşturabilirsiniz. Kenwood markasının ürettiği stantlı mikseri kullanırken tezgâhınızın kuru ve temiz halde olmasına da dikkat etmelisiniz. Titreşim oranını azaltan motoruyla güven veren bu ürün, sarsıntısız şekilde yemekleriniz için soslar hazırlayabilmenize yardım eder. Kullanıcı konforu yaratan motor, ses seviyesini azaltan çalışma teknolojisiyle de beğeni toplar.

Paslanmaya Karşı Dayanıklı Kenwood Mutfak MikseriKenwood marka stantlı mikserin sert ve sağlam gövdesi, paslanmaya karşı dayanıklı materyallerin kullanılması ile üretilmiştir.Darbelere ve çizilme sorununa karşı da dayanıklılık gösteren ürünle, mutfağınızda şık ve sağlam bir gereçten yararlanabilirsiniz.Karıştırma kabında yer alan ergonomik kavrama noktasıyla, ürünü mutfak mikserinin gövdesine güvenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz.Motorunun ısınmaya karşı koruma yaratması, Kenwood mutfak mikserini uzun süre çalıştırabilmeniz için ideal bir özelliktir.Karıştırıcı başlıktan yararlanarak, kabın içerisinde kek hamurunuzu kısa bir sürede karıştırarak hazırlayabilirsiniz.

1000 W Güce Sahip Motor Teknolojisi

Mutfağınızda size fonksiyonellik kazandıran Kenwood KMX750 kMix Standlı Mixer Krem ile ürünün 1000 W gücündeki motor kapasitesinden yararlanabilirsiniz. Hamur yoğurma işlemlerini kolaylaştıran ürün, tatlı ve tuzlu yiyecekler hazırlarken size yardımcı olur. Kısa bir sürede hamur yoğurma işlemlerini tamamlamak için kullanabileceğiniz Kenwood KMX750, leziz öğünler hazırlayabilmeniz için ideal bir yardımcıdır. Ürünün hamur kancası, farklı kıvamlara sahip hamurları başarılı bir şekilde karıştırabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Kancanın burgulu yapısı, hamurlarınıza kıvam kazandırabilmenizi çok daha kolay hale getirir. Ürünün içeriğinde karıştırıcı aparatı da bulunur. Karıştırıcı yardımıyla ayrandan çeşitli soslara kadar çok sayıda ürünü mutfağınızın konforu içerisinde rahatça hazırlayabilirsiniz.

Çırpıcı Aparatıyla Yumurtalarınıza Kıvam Kazandırın

Mikserin sağladığı çok yönlü desteğin bir parçası olan çırpıcı aparatı, yumurtalarınıza kıvam kazandırabilmenize yardım eder. Yumurta çırparak hamurlarınıza lezzet kazandırmak ya da mayonez hazırlamak için Kenwood KMX750 ürününü satın alabilirsiniz. Elle çırparak zaman harcadığınız gıdaları, mutfak mikserinin çırpıcı aparatı sayesinde saniyeler içerisinde uygun bir şekilde hazırlayarak yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Çırpma ve karıştırma gibi işlemleri gerçekleştirebileceğiniz kabın derin ve geniş bir yapıya sahip olması, yiyeceklerinizin taşmasını önleyerek size konfor yaratır. Bulaşık makinenizde yıkayabileceğiniz parçalara sahip olan Kenwood marka mikser, kullanım sonrasında hijyen elde edebilmeniz için elverişli bir üründür. Aparatlarınızın üzerinde kalabilecek hamur ve sos kalıntılarını temizledikten sonra bu aksesuarları bulaşık makinenize yerleştirmeye özen göstererek verimli bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz.

5 Litrelik Kapasitesiyle Dikkat Çeken Kap

Kapasitesinin 5 litre olması sayesinde, Kenwood markasının ürettiği KMX750 mutfak mikserinin kabında tek seferde ihtiyaçlarınıza uygun oranda yiyeceğe yer verebilirsiniz. Böylece, ürünü art arda kullanarak vakit kaybetmenize de gerek kalmaz. Kapak desteğine de tasarımında yer veren bu marifetli ürün, sıçrama sorununu önleyen yapısıyla beğeni toplar. Besleme bölümü de bulunan bu kullanışlı ürün, makineniz çalışmaya devam ederken Kenwood KMX750’nin içine yeni malzeme ekleyebilmenizi sağlar. Akıllı hız kontrolü teknolojisi ile de öne çıkan mutfak mikseri, yiyeceklerinizin türlerine göre karıştırma ve çırpma gibi işlemlerde hız seviyesini değiştirebilmenize imkân tanır. Bu sayede, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf ederek ürününüzün özelliklerini gereksinimlerinize göre ayarlayabilirsiniz. Ürün özelliklerini inceleyerek mutfaktaki yeni yardımcınıza hemen kavuşabilirsiniz.

Teknik Özellikler
 
Motor Gücü: 1000W
Kase Aydınlatma: Yok
Boy Ölçüleri (ExBxD cm): 24x35,5x38,5
Ağırlık: 9,1 Kg.
Hız Ayarı: Var
Pulse: Yok
Start/Stop Düğmesi: Yok
Çırpma Aparatları: Alüminyum
Kapasite
 
Kase Kapasitesi: 5 Litre
Kek Kapasitesi: 2,72 Kg.
Hamur Kapasitesi: 1,35 Kg.
Yumurta Kapasitesi: 12 Max.
Un Kapasitesi: 680 Gr.
 
Aksesuarlar
Hamur Kancası
K Çırpıcı
Çırpıcı
Spatula
Sıçratma Önleyici Kapak
 
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler