Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi
Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi
Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi
Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi
Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi
Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi

Electrolux E5KM1-6GBP Siyah Mutfak Şefi (E5KM1-6GBP)

Marka : Electrolux
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺16.949,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺11.864,00(KDV Dahil)
Barkod : 7332543726110
₺2.728,72 'den başlayan taksitlerle
:

Electrolux E5KM1-6GBP Create 5 1200 W 5 Lt. Siyah Mutfak Şefi

Güvenilir
Assistent™ mutfak robotuna güvenebilirsiniz ve lezzetli bir pasta hazırladığınızda, beze için yumurta beyazlarını çırptığınızda veya taze ekmek için hamur hazırladığınızda her seferinde olağanüstü sonuçlar elde edeceksiniz. Bu çok fonksiyonlu mikser, tamamen metalden yapılmıştır, dayanıklıdır ve uzun yıllar sizinle birlikte olacaktır.
Ekmekten keklere ve çok daha fazlasına, Create 5 mutfak robotu her seferinde lezzetli hamur işleri elde etmenize yardımcı olur. Dairesel karıştırma hareketi ve güçlü motoru, her seferinde doğru ve tutarlı pişirme sağlar. Create 5 mutfak robotunun sağlam metal gövdesi, metal aksesuarlarla birlikte haftalık pişirmeden tatil atıştırmalıklarına kadar her durum için güvenilir performans sağlar.


Dairesel Karıştırma Sayesinde Optimum Sonuçlar
Dairesel karıştırma, tüm bileşenlerin eksiksiz bir şekilde birleştirilmesini sağlar, böylece hiçbir bileşen dahil edilmemiş olarak kalmaz ve tek tip bir tutarlılık sağlar.

 

Güçlü 1200 W Motor
Sağlıklı kepekli ekmek ve ince hamurlu pizza yapmak için, zahmetsiz yoğurma için güçlü bir motora ihtiyacınız var. Güçlü motor, mutfak maceralarınız için çeşitli tarifler oluşturmada güvenilir performans ve çok yönlülük sunar.

 

5 Litre Paslanmaz Çelik Kase
Büyük kase, küçük aile toplantıları için keklerden özel günler için harika pastalara kadar hem küçük hem de büyük miktarlarda ürünler hazırlamanıza yardımcı olacak ideal bir kapasiteye sahiptir.

 

Çok Fonksiyonlu Aksesuarlar
Sağlıklı ve lezzetli pasta ve unlu mamuller yapmak, çok yönlü aksesuarların kullanılmasını gerektirir. Ekmek hamurunu mayonez ile yoğurun veya pakette bulunan Electrolux Create 5 mutfak robotu ile sırasıyla hamur kancası, yapışmaz kürek ve balon çırpıcı kullanarak krem peynir ve marshmallow'dan glaze hazırlayın.

 

Çoklu Hız Seçenekleri ve Darbe Fonksiyonu
Tutarlı ve mükemmel sonuçlar elde edin - altı hız üzerinde hassas kontrol ve darbe fonksiyonunun yardımıyla krema veya hamur yoğurun.

Teknik Özellikler
Güç (W): 1200
Renk: Füme
Hazne Kapasitesi (l): 5
Emniyet Kilidi: Var
Hız Kademesi: 6 Kademeli Hız Ayarı
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuar: Evet
Kaydırmaz Ayak: Var
Gövde Malzemesi: Paslanmaz Çelik
Aksesuarlar: Hamur Kancası, Yoğurma Aparatı, Çırpıcı, Salata Rende ve Kesme Aparatları, Kıyma Aparatı, Sucuk ve Sosis Doldurma Aparatı, 5 L Kase

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler