TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok Tava
TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok Tava

TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok Tava (2100134004)

Marka : TEFAL
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺1.889,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.322,00(KDV Dahil)
Barkod : 3168430366268
₺304,06 'den başlayan taksitlerle
:

Tefal Ultimate: Uzun ömürlü kullanım

Günlük kullanım için bir çok ihtiyacı karşılayacak şekilde Tefal Ultimate serisini geliştirdi. Sotelenmiş etten, balığa, tavuktan sebzeye bir çok tarif için ideal bir seri. Titanyum parçacıklarıyla güçlendirilmiştir. Tefal'in standart kaplamalarına göre 3 kata kadar daha dayanıklıdır. Ayrıca Thermo-Fusion:trade_mark:+ indüksiyon teknolojisi ile homojen ve etkili pişirme deneyimi sunar. Tüm bunlara ek olarak, Thermo-Signal:trade_mark: teknolojisi de iddeal pişirme sıcaklığını göstererek size lezzetli tarifleriniz için yardımcı olur. Tüm bunlar Tefal Ultimate serisinde.

 

 

 

 

 

 

 

Ürün Özellikleri

 

 

 

 

Dayanıklı kaplama

Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Tefal'in titanyum parçacıklarıyla güçlendirilmiş kaplaması Tefal'in standart kaplamalarına göre 3 kata kadar dayanıklıdır.

 

 

 

 

%100 güvenli yapışmaz kaplama

0% PFOA, 0% kurşun, 0% kadmiyum* * Gıda temas regülasyonlarının gerektiği testlerden daha katı kontroller. Uygulanan regülasyonlarla uyumlu olarak PFOA içermemektedir. Kurşun ve kadmiyum içermemektedir ( Pb ve Cd içermemektedir) demek kaplamaların içine Pb ve Cd eklenmediği anlamına gelir. 0.005mg/kg seviyesinde bir geçiş yoktur.

 

 

 

 

THERMO-SIGNAL:trade_mark:

THERMO-SIGNAL:trade_mark: teknolojisi mükemmel kıvam, lezzet ve mühürleme için pişirmeye başlama zamanını gösterir.

 

 

 

 

THERMO-FUSION:trade_mark:+ : Üstün indüksiyon teknolojisi

Kalın ve geniş indüksiyon tabanı sayesinde, daha hızlı ısınma ve homojen ısı dağılımı Thermo-Fusion:trade_mark:+ garantisi altında.

 

 

 

 

Birçok tarif için ideal

Birçok tarif için ideal özel tasarım

 

 

 

 

Ocak uyumu

İndüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumludur ( gaz, elektrik, seramik, indüksiyon).

 

 

 

 

Yüksek performans

Günlük pişirme ihtiyaçlarınıza yönelik, yüksek performanslı, iç ve dışta temizliği kolaylaştıran yapışmaz kaplama ile tasarlanmıştır.

 

 

 

 

Fransa'da üretilmiştir

Fransa'da uzmanlıkla tasarlanmış ve üretilmiştir.

 

 

 

 

Tefal: Dünyanın 1 numaralı tava tencere markası*

Tefal mutfaktaki işleri kolaylaştırmak için sizinle. *Kaynak : Euromonitor, Ev ve Bahçe 2019 raporu, marka değer, 2018 verileri.

 

 

 

 

 

 

 

Detay Sosyal Medya Paylaş
Etiketler
TEFAL, TEFAL Titanyum, TEFAL Titanyum 3x, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Wok, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Indüksiyon Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Tabanlı, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Wok, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Ultimateone Tava, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Tabanlı, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Wok, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Indüksiyon Tava, TEFAL Titanyum 3x Tabanlı, TEFAL Titanyum 3x Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum 3x Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum 3x Wok, TEFAL Titanyum 3x Wok Tava, TEFAL Titanyum 3x Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Tabanlı, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Wok, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Wok Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Indüksiyon Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Tabanlı, TEFAL Titanyum Ultimateone Tabanlı Wok, TEFAL Titanyum Ultimateone Tabanlı Wok Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Tabanlı Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Wok, TEFAL Titanyum Ultimateone Wok Tava, TEFAL Titanyum Ultimateone Tava,
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler